Babytracker - vauvan kehityksen seuranta

Tämä on näitä devaaja-isän virityksiin kuuluva asia. Parhaat ideat syntyy tarpeesta ja tässä tämä yksi. Lapsellani on suoliston kehityshäiriö ja ollaan jouduttu olemaan paljon sairaalassa. Siellä piti jatkuvasti pitää kirjaa kaikesta mitä menee sisään ja ulos, samoin kasvuun liittyvät tiedot.

Ja kaikki kirjattiin paperilla olevaan taulukkoon. Käytäntö osoitti kuitenkin, ettei paperiin ja kynään kovin helposti tartuta kun lapsi on sylissä. Mutta sitten kun saatiin käskyn jatkaa kirjaamista kotioloissakin, niin varmaa oli, ettei siitä tulisi mitään. No tietenkin tähän paras ratkaisu on toteuttaa kyseinen kirjausmenetelmä nettipalveluna. Niin on sitten aina käytettävissä kun kännykkä kulkee aina mukana.

Tälläinen on sitten tulos:

Graafit Lista Tarkempi info Uusi tieto Asetukset Mobiilinäkymä

Sovellus toteutettu responsiivisella käyttöliittymällä ja on siksi käytettävissä kaiken kokoisilla laitteilla. Sovelluksessa käytetyt tekniikat: PHP, MySQL PDO, SCSS, JavaScript, Foundation 6.

Muutkin devaaja-isät voivat virittää tämän omalle palvelimelle. Ladattavissa tai forkattavissa vapaasti Githubista.

Tämä varmaan kehittyy kokoajan, uusimmat päivitykset selvinee Githubista :)

Jaksaiskohan kehittää tästä yleispalvelu muiden käyttöön, onkohan kysyntää?

1 kommentti

PaulaK
12-07-2016 18:12
Voi kuinka tätä olisi kaivattu 6,5 ja 3 vuotta sitten omien keskosteni hoidossa kun oli nesterajoitukset ja lääkitykset jne mukana ja kaikki millintarkkaa! Kevyt-yhdistykselle kannattaa vinkata, luulisi että kehitysapuja löytyy keskosten vanhemmista :)

Kommenttisi

Kirjoita luku satakahdeksankymmentä neljä: