Valonheittimet kiipeilyä varten

Suomessa talvisin on tunnetusti lyhyet päivät, jos olleenkaan. Ja yllättäen talvisin muodostuu jäätä joillekin kallioille. Ja tässä on sitten se dilemma, että mitenköhän saisi sitä kiipeilyaikaa pidennettyä. Tai ylipäänsä mahdollistettua työpäivän jälkeen. Otsavaloissa kiipeäminen on kyllä kiehtova, muttei aina niin innostava. Tarvitaan valoa. Markkinoilla ei ole mitään järkevää vaihtoehtoa mihinkään hintaan. Joten värkkäsin tälläisen kivan mobiilin valonheitinsysteemin.
Puristimet toimivat jalustoina maassa tai niillä voidaan kiinnittää valot puiden oksiin tai lumeen iskettyyn sauvaan.

Työkalupakki Pakin sisukset Purettu pakki Sulake Katkaisimet suojassa Katkaisimet valolla Valot päällä Valot parvekkeelta

Valonheittimet sisältävät 16 3W ledejä, joten yhden valon kokonaisteho on 48W ja lumeneja papereiden mukaan 3071L. Valonheittimet ovat sääsuojatut ja sietävät -40C - +80C lämpötilat. Pakissa on auton 55Ah akku. Joten laskennallinen käyttöaika molemmilla valoilla on reilu 6 tuntia. Valonheittimet voi sijoittaa 10 metrin päähän toisistaan. Näin saadaan vähennettyä häiritsevien varjojen muodostumista kiipeilijän eteen.

Valot vuorotellen

0 kommenttia

Kommenttisi

Kirjoita luku kuusisataa viisikymmentä yhdeksän: